Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Årstidsbehandlingar

Från och med den 24 mars har vi beslutat att inte erbjuda behandlingar på Sense SPA på grund av spridningen av Covid-19 (Coronaviruset). Vi ber om ursäkt för detta och välkomnar er till en lugn stund i vår dagspa.

 

VÅRKUREN

En cirkulationsökande kur för kropp och ansikte.

Behandlingen inleds med en helkroppsskrubb följt av ett cirkulationsökande kurbad. Avslutningsvis får du en härlig ansiktskur. Produktrekommendation ingår.

Längd: 50 min

 

SOMMARKUREN

En härligt återfuktande kur för kropp, ansikte och fötter.

Behandlingen inleds med en lätt kroppsinsmorning följt av en ansiktskur med nack- och skalpmassage och avslutas med en fotkur. Produktrekommendationer ingår.

Längd: 50 min

 

HÖSTKUREN

En utrensande kur för din kropp med bambupinnar.

Behandlingen inleds med skalpmassage följt av en utrensande massage med bambupinnar av axlar, säte och ben.  Avslutas med akupressur av ansikte samt skalp. Produktrekommendation ingår.

Längd: 50 min

 

VINTERKUREN

En värmande kur för kropp, ansikte, händer och fötter.

Behandlingen inleds med en halvkroppsmassage med varma lavastenar samt inpackning av händer och fötter. Innehåller även en ansiktskur samt nack- och skalpmassage. Produktrekommendation ingår.

Längd: 50 min

 

Samtliga behandlingar går att boka året runt!

Vänligen notera!
Clarion Hotel Sense är från och med den 1 februari 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Våra SPA-behandlingar