Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Spa

Pool med panoramautsikt, årstidsbastu och sinnrika upplevelser för kropp och själ. Trimma dig i gymmet och runda av i relaxen. Välkommen in i värmen.

Öppettider: Onsdag- fredag 13.00 - 20.00, lördag 10.00-20.00 och söndag 10.00-14.00. Måndag-tisdag Stängt. Kontakta hotellet för bokning.

c/o Gerd´s web shop
Våra öppettider

Våra öppettider

Onsdag - fredag 13.00 - 20.00
Lördag 10.00-20.00
Söndag 10.00-14.00
Måndag - tisdag Stängt

För bokning och frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på: 0920-450 450 eller spa.cl.sense@choice.se

Välkommen!

Sense SPA

Sense SPA

Upplev Clarion Sense Luleås välgörande SPA-avdelning med alla dina sinnen.

Vårt tema – de fyra årstiderna – kan du både se och känna när du besöker oss. Belysning, dofter och omgivningen följer säsongerna. Den underbara upplevelseduschen tar dig igenom hela året, och i våra bastualternativ kan du känna årstidernas växlingar. Varmkällan representerar en ljum sommarnatt, och i tvagningsrummet skrubbar du bort dagens stress med våra säsongsanpassade produkter.

Om ni planerar att besöka oss under lördagar eller söndagar kan miljön och stämningen upplevas annorlunda från ett besök under en vardag eftersom vi ofta har ett högre antal gäster under helgdagar.

Vi välkomnar barn 12 år -15 år i målsmans sällskap.

Vänligen notera!
Clarion Hotel Sense är från och med den 1 februari 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Läs mer
Behandlingar

Behandlingar

Just nu erbjuder vi inga behandlingar på Sense Spa.

 

Basta dig genom de 4 årstiderna

Basta dig genom de 4 årstiderna

Testa en annorlunda bastu-upplevelse där olika sorters luftfuktighet lotsar dig genom vår, sommar, höst och vinter. Clarion Sense sanarium är en annorlunda och fräsch upplevelse som öppnar dina sinnen på vid gavel. En perfekt uppvärmning inför besöket i restaurang eller skybar.

Privat relax

Privat relax

Vi har den unika möjligheten att erbjuda er som vill besöka oss i grupp en härlig upplevelse med behandlingar, bastubad och umgänge på åttonde våningen. Med en fantastisk utsikt över Luleås takåsar och norra hamn får ni en privat spa-upplevelse avskilt från övriga gäster.

Läs mer
Gym

Gym

Kombinera ditt boende med att ta hand om ditt fysiska och mentala välmående på vår träningsavdelning. Träna på egen hand med en härlig utsikt. Varför inte ta ett skönt och utrensande bastubesök efter gymmet?

Läs mer