Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Spa

Pool med panoramautsikt, årstidsbastu och sinnrika behandlingar för kropp och själ. Trimma dig i gymmet och runda av i relaxen. Välkommen in i värmen.

Öppettider: Under pågående Corona-situation har vårt SPA endast
öppet fredag och lördag 13.00 - 20.00

c/o Gerd´s web shop
Öppettider

Öppettider

Under pågående pandemi har Sense SPA öppet fredagar och lördagar mellan 13.00 - 20.00.

För bokning och frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på: 0920-450 450 eller spa.cl.sense@choice.se

Välkommen!

Sense SPA

Sense SPA

Upplev Clarion Sense Luleås välgörande SPA-avdelning med alla dina sinnen.

Vårt tema – de fyra årstiderna – kan du både se och känna när du besöker oss. Belysning, dofter och behandlingar följer säsongerna. Den underbara upplevelseduschen tar dig igenom hela året, och i våra bastualternativ kan du känna årstidernas växlingar. Varmkällan representerar en ljum sommarnatt, och i tvagningsrummet skrubbar du bort dagens stress med våra säsongsanpassade produkter.

Om ni planerar att besöka oss under lördagar eller söndagar kan miljön och stämningen upplevas annorlunda från ett besök under en vardag eftersom vi ofta har ett högre antal gäster under helgdagar.

Vi välkomnar barn 12 år -15 år i målsmans sällskap.

Vänligen notera!
Clarion Hotel Sense är från och med den 1 februari 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Läs mer
Månadens behandling - mars

Månadens behandling - mars

Från och med den 24 mars har vi beslutat att inte erbjuda behandlingar på Sense SPA på grund av spridningen av Covid-19 (Coronaviruset). Vi ber om ursäkt för detta och välkomnar er till en lugn stund i vår dagspa.

Massage de lux- fot

En halvkroppsmassage kombinerat med ytterligare en av våra SPA-behandlingar är en vinnande kombination.

Behandlingen inleds med en massage följt av en fotkur som lämnar dina fötter härligt återfuktande. Produktrekommendation ingår.

Längd: ca 50 minuter
Pris: 700:-

I behandlingen ingår entré till SPA-avdelningen. Gäller till 31/3.

Kommande månadens behandling

April: Spa-massage
Maj: Vårkuren

 

 

Vänligen notera!

Clarion Hotel Sense är från och med den 1 februari 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Läs mer
Tisdagsmys

Tisdagsmys

Allt blir roligare när man är två! Ta med dig din käresta eller en god vän och njut av lite välförtjänt SPA-mys.

Kom 2 för 350:-

Ingen förbokning krävs. Drop in i mån av plats.

Gäller ej Nyårsafton 2019. Gäller alla tisdagar till 31/5 2020.

Vänligen notera!
Clarion Hotel Sense är från och med den 1 februari 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Behandlingar

Behandlingar

Mjuka upp dina muskler och skänk ny lyster till din hy. Här kan du boka ansiktsbehandling eller massage, men även andra välgörande behandlingar som väcker själen till liv. Vår uppmärksamma personal ser till att skämma bort dig och vi vågar lova att du lämnar oss lite mer harmonisk i sinnet. Njut så mycket du kan. Det är du värd.

 

Läs mer
Basta dig genom de 4 årstiderna

Basta dig genom de 4 årstiderna

Testa en annorlunda bastu-upplevelse där olika sorters luftfuktighet lotsar dig genom vår, sommar, höst och vinter. Clarion Sense sanarium är en annorlunda och fräsch upplevelse som öppnar dina sinnen på vid gavel. En perfekt uppvärmning inför besöket i restaurang eller skybar.

Privat relax

Privat relax

Vi har den unika möjligheten att erbjuda er som vill besöka oss i grupp en härlig upplevelse med behandlingar, bastubad och umgänge på åttonde våningen. Med en fantastisk utsikt över Luleås takåsar och norra hamn får ni en privat spa-upplevelse avskilt från övriga gäster.

Läs mer
Gym

Gym

Kombinera ditt boende med att ta hand om ditt fysiska och mentala välmående på vår träningsavdelning. Träna på egen hand med en härlig utsikt. Varför inte ta ett skönt och utrensande bastubesök efter gymmet?

Läs mer