Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Om Sense SPA

VÄLKOMMEN TILL SENSE SPA

Vår målsättning är att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och att ditt besök hos oss blir oförglömligt. Med en unik miljö, hisnande utsikt över Luleås takåsar och Norra hamn i kombination med välutbildad personal, sköna behandlingar och underbara produkter har vi de bästa förutsättningarna att lyckas.

Vi tror på lokalproducerade produkter och gör allt för att ta vara på råvarorna som finns tillgängliga i våra trakter. Därför jobbar vi med det ekologiska märket C/O GERD som producerar sina rena naturprodukter i Jokkmokk. Deras sortiment baseras på ortens lingon, blåbär och hjortron, samt andra läkande och verksamma ingredienser från den norrländska naturen. Dessa produkter är en uppskattad present till varje man & kvinnas badrum.
Rent, ärligt och lokalt.

Om du har några särskilda önskemål eller frågor, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

Välkommen!

TVAGNING

Att varva ner och medvetet skölja bort veckans stress är en viktig del i vår basturitual. I vårt tvagningsrum inleder du ditt besök hos oss med en stunds meditativ tvagning.

 

ÖPPETTIDER & BOKNING

Sense SPA är öppet måndag - lördag 10.00-21.00 samt söndagar 10.00 - 19.00.
För bokning och frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på:

  • Telefon: 0920-450 450
  • E-mail: spa.cl.sense@choice.se

Om ni vill besöka SPA-avdelningen krävs ingen förbokning, drop in i mån av plats. Ta hissen direkt upp till våning 8 och Sense SPA, där välkomnar vår personal er.

Vi har en åldersgräns på 12 år inne på SPA. Barn från 12 år är välkomna i målsmans sällskap.

Vi förbehåller oss rätten till eventuella prisändringar.


Vänligen notera!
Clarion Hotel Sense är från och med den 1 februari 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Våra SPA-behandlingar