Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Sense SPA

Välkommen till vår saunavärld

En unik miljö med hisnande utsikt över Luleås takåsar och norra hamn.  Besök oss på egen hand eller med en eller flera vänner. Här får ni tillgång till alla våra säsongsbaserade bastu- & duschalternativ, den varma källan, relaxavdelningen och omklädningsrum.

Hos oss hittar ni flera olika typer av bastur, fotbad där du själv kan ta hand om dina fötter samt en varm källa. Sitt en stund och njut av det varma vattnet för att lösa spänningar i muskulaturen.

I Steam sauna  får ni en härlig bastuupplevelse i 100% luftfuktighet och 45-65 graders värme. Genom ångan syns en stjärnhimmel och ni möts av doften från en för säsongen utvald essens.

Vår Season sauna har en lägre temperatur, även här finns ånga som ger en luftfuktighet på 50 %. Två stora ljuspaneler sprider ett varierat, årstidsbet0nat ljus som matchas av en doft som varieras efter årstid.

I vår Dry sauna är det riktigt hett. Här sitter ni en kortare stund och svettas riktigt ordentligt, porerna öppnas och kroppen rensas. Ju mer vatten som hälls på stenarna desto varmare blir det.

Efter ni har bastat kan ni möta våra fyra årstider på riktigt i vår Seasonal shower. Här känner du hur årstiderna ändras från duggregn och grönska under sommaren till hagel och piskande regn under vintern.

Kom ihåg att packa med badkläder samt lås till skåpen i omklädningsrummen.

Vi har en åldersgräns på 12 år inne på SPA. Barn från 12 år är välkomna i målsmans sällskap.

Om ni planerar att besöka oss under lördagar kan miljön och stämningen upplevas annorlunda från ett besök under en vardag eftersom vi ofta har ett högre antal gäster under helgdagar.

I entrén till SPA-avdelningen ingår även:

  • Lån av badrock &  handduk
  • SPA-kit med ekologiska produkter från C/O Gerd
  • Basturitual
  • Frukt & vattenbar
  • Schampo & balsam i omklädningsrum
  • Tillgång till vårt gym

Vänligen notera!
Clarion Hotel Sense är från och med den 1 februari 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Våra SPA-behandlingar