Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Ansiktsbehandlingar

Från och med den 24 mars har vi beslutat att inte erbjuda behandlingar på Sense SPA på grund av spridningen av Covid-19 (Coronaviruset). Vi ber om ursäkt för detta och välkomnar er till en lugn stund i vår dagspa.

 

Vi använder oss alltid av de produkter som lämpar sig bäst för just din hud, just därför passar våra behandlingar alla hudtyper.

 

LILLA SAREK

En kur för dig som behöver en avkopplande stund. Behandlingen innehåller rengöring, ansiktsmassage, nack- och skalpmassage, samt avslutande produkter anpassade efter din hudtyp. Produktrekommendation ingår.

Längd: 25 min

 

MELLAN ABISKO

Detta är behandlingen för dig som vill rengöra och återfukta huden på djupet. Behandlingen inleds med en rengöring, peeling, ansikts- och dekolletagemassage, dubbla masker samt avslutande produkter anpassade efter din hudtyp. Du får även en rogivande nack- & skalpmassage.

Produktrekommendation ingår.

Längd: 50 min

 

STORA SJÖFALLET

Ansiktsbehandlingen som har allt! Kliv ut från behandlingsrummet som en helt ny människa med färg, form OCH liv. Denna behandling innehåller frans- och brynfärgning med ögonbrynsplock samt rengöring, peeling, ansikts- och dekolletagemassage följt av ansiktsmask och avslutande produkter anpassade efter din hudtyp.

Produktrekommendation ingår.

Längd: 75 min

 

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN INKL. PLOCK

Längd: 45min

 

TILLÄGGSBEHANDLINGAR

Dessa kan bokas i kombination med någon av våra ansiktsbehandlingar.

  • Formning av ögonbryn 250 kr
  • Färgning av ögonbryn  250 kr 
  • Fransfärgning 250kr
  • Färgning och formning av ögonbryn 395kr

 

Entré till SPA-avdelningen ingår i alla behandlingar över 700 kr.

Vänligen notera!
Clarion Hotel Sense är från och med den 1 februari 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Våra SPA-behandlingar